JESEN

             facebook

voznipark-neoplan

Neoplan Starliner 55 mjesta

Autobus Neoplan Starliner sa 55 sjedišta ostavlja dobar utisak zbog velikih stakala i lakiranih površina, veoma dinamičan i dopadljiv. Putnicima pruža vrhunski ugođaj i komfor. Autobus je u potpunosti opremljen sa klima uređajem, kuhinjom, toaletom, hladnjakom za piće, udobnim sjedalima sa kožnom presvlakom za glavu, pomičnim naslonom, podesivim držačima nogu i stolićima na sjedalu, GPS navigacijom, mp3 i TV/DVD playerom. Svako sjedište posjeduje LCD TV na naslonjaču.

Man Fortuna 49 mjesta

Autobusi MAN FORTUNA R08, ova generacija MAN autobusa je jako poznata i prepoznatljiva po visokoj kvaliteti materijala i prerade istih, te po svojoj izdržljivosti kroz decenije. Ovaj model autobusa predstavlja autobus visoke turističke klase koji su spremni u svako vrijeme i na svakoj relaciji putovanju odgovoriti sa najvišim mogućim uslugama, udobnošću, bezbjednim putovanjem prema svojim putnicima. Ovi autobusi posjeduju sljedeću opremu: klima uređaj, hladnjak za piće, udobna sjedala, naslonjači sjedala, podesivim držačima nogu i stolićima na sjedalu, toaletom, veliki kapacitet prtljažnika, te audio/video sistem.

MAN
voznipark-scania57

Scania Irizar 57 Mjesta

Autobus Scania Irizar predstavlja autobus velikog kapaciteta, koji pored te činjenice da se radi o autobusu koji može primiti veći broj putnika / 57 sjedišta i sigurno, bezbjedno prevoziti ni u kome pogledu ne narušava komfor kroz više prostora/kapaciteta za putnike, te kao takvo vozilo predstavlja se kao jako pogodno vozilo za duže ture. U svojoj opremi naša Scania posjeduje najsavremeniju opremu koja putovanje našim korisnicima čini ugodnom, bezbjednom i nezaboravnom, te između ostalog posjeduje: klima uređaj, toalet, hladnjak za piće, udobna sjedala sa pomičnim naslonom, GPS navigacija, mp3 i TV/DVD player.

Scania Irizar 67 Mjesta

Autobus Scania Irizar predstavlja autobus velikog kapaciteta, koji pored te činjenice da se radi o autobusu koji može primiti veći broj putnika / 67 sjedišta i sigurno, bezbjedno prevoziti ni u kome pogledu ne narušava komfor kroz više prostora/kapaciteta za putnike, te kao takvo vozilo predstavlja se kao jako pogodno vozilo za duže ture. U svojoj opremi naša Scania posjeduje najsavremeniju opremu koja putovanje našim korisnicima čini ugodnom, bezbjednom i nezaboravnom, te između ostalog posjeduje: klima uređaj, toalet, hladnjak za piće, udobna sjedala sa pomičnim naslonom, GPS navigacija, mp3 i TV/DVD player.

voznipark-scania67
voznipark-scania65

Scania Irizar 65 Mjesta

Autobus Scania Irizar predstavlja autobus velikog kapaciteta, koji pored te činjenice da se radi o autobusu koji može primiti veći broj putnika / 65 sjedišta i sigurno, bezbjedno prevoziti ni u kome pogledu ne narušava komfor kroz više prostora/kapaciteta za putnike, te kao takvo vozilo predstavlja se kao jako pogodno vozilo za duže ture. U svojoj opremi naša Scania posjeduje najsavremeniju opremu koja putovanje našim korisnicima čini ugodnom, bezbjednom i nezaboravnom, te između ostalog posjeduje: klima uređaj, toalet, hladnjak za piće, udobna sjedala sa pomičnim naslonom, GPS navigacija, mp3 i TV/DVD player.