JESEN

             facebook

PRAG – BRATISLAVA

PRAG – BRATISLAVA

POLAZAK:  07.03.2019.
POVRATAK: 10.03.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 199,00 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  (Četvrtak 07.03.2019.) BiH -HR-HUN
  Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja, polasci iz Zenice, Doboja, Tuzle. Vožnja preko Orašja, Mohac sa, Gyora i Bratislave sa pauzama po želji grupe. Noćna vožnja.

  (Petak 08.03.2019.) PRAG
  Dolazak u Prag u jutarnjim satima. Kratka šetnja centrom grada, Vaclavski trg, Mustek slobodno vrijeme. Odlazak u hotel. Smještaj grupe u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima predlažemo zajednički odlazak u centar grada (gradski prevoz) i posjetu nekom od mnogobrojnih Praških pivnica. Povratak u hotel individualno. Noćenje.

  (Subota 09.03.2019.) PRAG
  Doručak. Oko 9:00 sati polazimo u razgledanje Praga sa vodičem (fakultativno). Odlazak autobusom do Hradčana a zatim pješice u pratnji vodiča obilazimo Hradčane, Katedralu Sv. Vita, Karlov most, Starometske namesti, Karlove namesti, i druge znamenitosti ovog prelijepog grada. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i shopping u centru grada. Povratak u hotel (individualno). Nudimo mogućnost organizovanog krstarenja na rijeci Vltavi sa hranom ili bez hrane. U večernjim satima predlažemo odlazak u grad gradskim prevozom. Povratak u hotel individualno. Noćenje.

  (Nedjelja 10.03.2019.) PRAG-BRATISLAVA
  Doručak. Odjava iz hotela. Odjavljujemo se iz hotela i polazimo za Bratislavu. Vožnja u trajanju cca 4 sata do Slovačke prijestolnice. Po dolasku u grad slijedi obilazak sa vodičem i upoznavanje Bratsilavskih znamenitosti a nakon obilaska odmor i pauza za ručak. Sastanak grupe kod autobusa te polazak za BiH. Dolazak u BiH u kasnim većernjim satima. KRAJ USLUGE.

  • Prevoz autobusima visoke turističke klase
  • Smještaj u Hotelu Olimpik Congress 4* www.olympik.cz na bazi dva noćenja sa doručkom
  • Usluge vodiča tokom putovanja organizacija putovanja
  • Troškovi obaveznog putničkog osiguranja 10,00 KM
  • Obavezna doplata za obilazak Praga u pratnji vodiča 10,00 Eura
  • Vožnja brodom rijekom Vltavom u Pragu 15,00 Eura bez hrane
  • Vožnja brodom rijekom Vltavom u Pragu 25,00 Eura sa hranom

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.