JESEN

             facebook

LUTRAKI

LUTRAKI

(BIH)

Polazak u jutarnjim satima iz BiH. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

(PELOPONEZ – LUTRAKI)

Dolazak u čuveno ljetovalište u Korintskom zalivu u prijepodnevnim satima. Kraće upoznavanje sa mjestom i smještaj u odabranim hotelima. Momentalno odlazimo da uživamo u kristalno čistom plavom moru i odmaramo na šljunkovitoj plaži naše baze CLUBA WAVES-a… Chill out, pravo osvježenje i odmor poslije puta uz ljetnje ritmove i osvježavajuća pića. Plaža ili bazen? Ti biraš! Uveče: Spremite se za fantastični CORALLE WELLCOME PARTY.

(OTKRIVANJE PELOPONEZA: KORINTSKI KANAL – EPIDAURUS – NAFPLIO)

Upoznajte Peloponez ! Naš obilazak započinjemo posjetom čuvenom Korintskom kanalu. Mjesto na kojem su divovi presretali putnike i trgovce, s dolaskom Rimljana dobija epitet Terra Sancta – Sveta zemlja, a danas predstavlja prirodnu granicu Atike i Peloponeza, iskopanu isključivo lopatama i rukama davne 1893 godine . Nakon kraćeg zadržavanja kod Korintskog kanala, nastavljamo naš put u pravcu antičkog Epidaurusa, obilazak antičkog pozorišta i hrama posvećenog bogu Asklepiju. Za kraj, posjeta prvom oslobođenom grčkom gradu od turske vlasti, nekadašnja prestolnica Grčke, a danas jedan bajkoviti grad na jugu Peloponeza po imenu Nafplio. Po povratku u Lutraki, nema odmora, jer u LEVEL2 NIGHT CLUB-u vas čeka čuveni GRAFIT PARTY.

(ALIKES BEACH)

Grafit party će vas sigurno izmoriti, ali na ALIKES plaži ćete maksimalno uživati i odmoriti se.

Mnoštvo barova, ležaljki, suncobrana, sportskih terena, nevjerovatno plavetnilo i ljubazno osoblje je nešto što čini posjetu ovoj plaži savršenom.

Ova prelijepa pješčana plaža već dugi niz godina posjeduju plavu zastavicu za kvalitet i čistoću. Odmah se spremite i organizujte svoje timove, jer pobjednik IGARA BEZ GRANICA dobija vrijednu nagradu, koju će moći da degustira pred čuvenu SOLAZUR žurku: RED LOVE PARTY na bazenu najboljeg lokalu u Lutrakiju, WAVES cluba.

(PLAŽA IZNENAĐENJA)

Peloponez i Atika kriju brojne i raznolike plaže. Da li je pJeskovita ili šljunkovita, sa bazenom ili bez, u neposrednoj blizini ili malo udaljenija, saznaćete tek kada stignemo.. No, jedno je sigurno – ova plaža će vam se definitivno svidjeti… Cjelodnevni boravak na našoj plaži iznenađenja, uz vedre zvuke popularne chill muzike, učiniće ovaj dan savršenim…Uveče: LEVEL2 NIGHT CLUB i 90-e PARTY!!!

(ATINA)

Čuvena ATINA, o kojoj se raspredaju brojne legende, historijske priče i činjenice, kao riznica kulturnog nasljeđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, vidjeti veličanstveni

PARTENON i nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela… (samostalni odlazak na Akropolj). Uveče: CORALLE CLUB.

(BLUE LAKE – ATINA BY NIGHT )

Dan za vrhunac provoda. Prvo obilazimo prelijepo „Plavo jezero“, prirodno napravljenu uvalu, sa prozirno i kristalno čistom tirkizno zelenkastom bojom vode. Dok uživamo u čarima ove prirodne ljepote, misli nam lagano idu ka večernjem izletu –  Atina by Night (22-00 grad, u 00 klub). Upoznajte Atinu iz potpuno druge perspektive! Polazak ka Atini u večernjim satima! Slobodno vrijeme u gradu od 22h do 00h nakon čega nastavljamo provod u jednom od najboljih klubova Atine. Šank ne smije pasti!. Noć kada je sve dozvoljeno…

(WHITE PARTY CRUISE KROZ KORINTSKI KANAL)

Chill out uz ljetnje ritmove u našem CORALLE BEACH BAR-u. Dobro se odmorite, jer vas u drugoj polovini dana čeka žurka od SUMRAKA DO SVITANJA… WHITE Party KRSTARENJE kroz ČUVENI KORINTSKI KANAL uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića… spremite se za skokove otrežnjenja, jer se po povratku u Lutraki žurka ne završava… sa broda svi direktno u WAVES NIGHT CLUB – žurka traje do svitanja. DRESS CODE: WHITE.

(SUNČANA OBALA – ALIMOS PLAŽA – BOLIVAR BEACH BAR)

Verovatno jedna od najljepših plaža ne samo Atine, nego i cijele Grčke. Omiljeno mjesto većine Atinjana, dugačka, pjeskovita, rajska plaža ALIMOS i njen bajkoviti BOLIVAR BEACH BAR, biće naši domaćini ovog dana. Ovo je mjesto gde su gostovali svetski poznati DJ kao što su Kiko Navaro, Solomun, Mahmut Orhan, David Morales, Nik Voren i mnogi drugi…  NIGHT POOL SWIMMING PARTY na dobro poznatom mjestu – CLUB WAVES.

(LUTRAKI)

Chill out uz ljetnje ritmove u našem WAVES BEACH BAR-u. Uveče GOODBYE PARTY – LEVEL2 CLUB.

(GRČKA – MAKEDONIJA – BiH)

Napuštanje soba i pozdrav za Peloponezom do sljedeće sezone… Polazak za BiH u dogovoreno vrijeme. Noćna vožnja…

(BiH)

Dolazak u BiH u popodnevnim satima.

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u izabranom smještaju u Lutrakiju.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu
  • Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) –  u privatnom smještaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u  hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi – plaća se na licu mjesta (na dan dolaska u vilu/hotel).

Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.