JESEN

             facebook

VENECIJA – JEDNODNEVNI IZLET

VENECIJA – JEDNODNEVNI IZLET

POLAZAK: 07.03.2024 četvrtak navečer

CIJENA ARANŽMANA 119 KM 

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  Sarajevo , Visoko , Kakanj, Zenica , Žepče , Maglaj,, Doboj , Modriče.TRANSFER Tuzla – Doboj: Tuzla, Lukavac , Gračanica ..

  Dolazak. Fakultativno: obilazak Venecije: vožnja brodićem do venecijanske rive i šetnja gradom: Trg Svetog Marka, Bazilika, Duždeva Palata, most Rialto, most Uzdisaja… U ovom utočištu romantike lijepo je u svako doba, no karnevalsko vrijeme posebno je za svakog posjetitelja. Kostimirani balovi i privatne karnevalske zabave, nekada rezervirani samo za plemenitaše, danas su dostupni širem krugu koji sebi to može priuštiti. Posjet venecijanskom karnevalu je poput povratka u prošlost. Maske princeza, vitezova kao i strašnijih likova poput opasnih zvijeri, ali i vrckastih harlekina, opsjedaju grad pa turisti skromno skriveni ispod svojih “maskirnih rekvizita” mogu uživati u mimohodima, predstavama, muzici te neizostavnom fotografisanju. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja. U dogovoreno vrijeme sastanak sa vodičem na venecijanskoj rivi. Polazak za BiH.

  Dolazak u Bosnu i Hercegovinu na mjesta polazaka u ranim jutarnjim satima.

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima-uređaj )
  • Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
  • PZO: 4 KM (za osobe starije od 65KM – 8KM)

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.

  Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „GRAND TOURS“ d.o.o. Zenica iz 2014. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.