JESEN

             facebook

VERONA-GARDANALD

VERONA-GARDALAND

POLAZAK: 28.04.2017 
POVRATAK: 01.05.2017

 

HOTEL:3***

CIJENA: 259,00 KM

CIJENA  ZA 1/1: 339,00 KM

Vaše ime *

Vaš Email*

Vaš Kontakt Broj*

Destinacija*

Vaša Poruka

(PETAK) 28.04. 2017.
Sastanak grupe u večernjim satima ispred Zemaljskog muzeja. Polasci iz Sarajeva, Zenice, Doboja i Tuzle. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

(Subota) 29.04.2017. VERONA
Dolazak u Italiju u jutarnjim satima. Mogućnost odlaska u jedan od outlet shopping centara. Nakon shopinga odlazak u hotel. Kraći odmor. Zajednički odlazak do centra Verone i upoznavanje grada (u pratnji vodiča posjeta Areni, Piazza Bra, Julijina kuća, Piazza del Erbe…).Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel.Noćenje.

(Nedjelja) 30.04.2017. VERONA – GARDALAND
Doručak. U jutarnjim satima fakultativni odlazak u Gardaland – cjelodnevna animacija i zabava (poznate atrakcije i roler-coasteri Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure i Fuga da Atlantide i još mnogo toga…). Povratak u hotel. Noćenje.

(Ponedjeljak) 01.05.2017. VERONA – SIRMIONE
Doručak. Check-out iz hotela. Fakultativni odlazak u Sirmione, gradića na obali jezera Garda. Obilazak slikovitog gradića s labirintom uskih ulica, mnogobrojnim hotelima i prekrasnim parkovima. Najveću znamenitost grada predstavlja UTVRDA SCALIGERA iz XIII. stoljeća. Polazak za BiH u poslijepodnevnim satima.

Noćna vožnja i dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima sljedećeg dana.

 • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…)
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3*** u široj okolini Verone
 • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Italiji kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
  • Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
  • Putničko-zdravstveno osiguranje (PZO): 10KM
  • Gradska taxa, placa se na recepciji prilikom check in-a (od 1 do 3 EUR-a po osobi po danu)
  • Doplata za sjedište po izboru 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti.

 

 • Fakultativne izlete, te  ulaznicu za Gardaland

 

Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.