JESEN

             facebook

BEOGRAD

BEOGRAD

POLAZAK: 29.04.2017
POVRATAK: 01.05.2017

HOTEL: LAV 3***

CIJENA: 145,00 KM
CIJENA ZA 1/1: 195,00 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  (29.04.2017. SUBOTA) – BIH – BEOGRAD
  Polazak iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima. Dolazak u Beograd. Slijedi fakultativni izlet panoramski obilazak glavnih gradskih znamenitosti. Narodna skupština, crkva Svetog Marka, Stari dvor, Andrićev venac, Pionirski park, Novi dvor, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Knez Mihajlova, Kalemegdan I dr…Nakon fakultativnog obilaska slijedi odilazak u hotel I check in. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U večernjim satima slijedi fakultativni izlet Krstarenje dunavom I Savom. Krstarenje Dunavom i Savom, ruhekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada još jedan je od načina da upoznate Beograd – jedan od najstarijih gradova Evrope.Prepustite se prijatnom krstarenju širokom i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

  (30.04.2017. NEDJELJA) –  BEOGRAD – NOVI SAD – BEOGRAD
  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet odlaska u Novi Sad. Novi Sad je osvojio sedmo mjesto u izboru za “Najbolja destinaciju 2016”, koji je organizovao “European Best Destinations”, u konkurenciji 20 nominovanih turističkih destinacija Evrope. Novi Sad je prostor raznolikog, bogatog kulturnog naslijeđa mnogih naroda koji u njemu žive. Obilazak znamenitosti Narodno Pozorište, Trg Slobode, Tanurdžićeva palata, Rimokatolička crkva, Vladičin Dvor, spomenici, Petrovaradinska tvrđava. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u Beograd. Slobodno vrijeme.Noćenje.

  (01.05.2017. PONEDJELJAK) – BEOGRAD- BIH
  Doručak. Check out iz hotela.Zajednički odlazak do Kuće cvijeća- Muzeja historije Jusoslavije, slobodno vrijeme za individualni ulazak u muzej, ili individualne aktivnosti.Slijed zajednički polazak prema shopping centru UŠĆE.Slobodno vrijeme za shopping. Polazak prema BiH.Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima.

  NAPOMENA : NAVEDENI PROGRAM PLANIRANIH POSJETA PO DANIMA MOŽE BITI IZMJENJEN PRI KREIRANJU FINALNE SATNICE PUTOVANJA

  • Prevoz turističkim autobusima (klima, video/dvd, audio oprema) na navedenim relacijama prema programu
  • Smještaj u hotelu LAV 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom – http://www.hotellav.co.rs  
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Pragu kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih)izleta.
  • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje, restorane…

  -Panoramski obilazak Beogradra – 5 EUR

  -Krstarenje Savom i Dunavom – 8 EUR

  -Novi Sad – 10 EUR

  • Obavezno putničko zdravstveno osiguranje (PZO) 6 KM.
  • Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata)

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.