JESEN

             facebook

BEČ

BEČ

POLAZAK: 29.12.2017.
POVRATAK: 01.01.2018.

FIRST MINUTE CIJENA DO 11.11.2017. (za uplate avansa od min 30%)

HOTEL CIJENA 1/3 CIJENA 1/2 CIJENA 1/1
AUSTRIA TREND BOCK 4* ili
IBIS BUDGET 2* ili
sličan
295,00 KM 295,00 KM 295,00 KM

 

REGULARNA CIJENA OD 13.11.2017. (za uplate avansa od min 30%)

HOTEL CIJENA 1/3 CIJENA 1/2 CIJENA 1/1
AUSTRIA TREND BOCK 4* ili
IBIS BUDGET 2* ili
sličan
325,00 KM 325,00 KM 425,00 KM

*NAVEDENA CIJENA U TABELI PREDSTAVLJA CIJENU ARANŽMANA PO OSOBI, U ODABRANOM TIPU SOBE. (1/3 , ½ ILI 1/1 SOBA)

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  (29.12.2017. – PETAK) BIH
  Polazak iz BiH u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…

  (30.12.2017. – SUBOTA) BEČ
  …sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku FAKULTATIVNO razgledanje grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čuvenu boemsku četvrt Grinzing, gdje možete osjetiti jedinstveni austrijski duh uz tradicionalna jela i muziku. Odlazak u hotel. Noćenje.

  (31.12.2017. – NEDJELJA) BEČ
  Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada ili šoping u najpoznatijoj ulici Marijahilfer ili fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX vijeka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Nakon kraćeg odmora odlazak do centra grada i doček nove godine na jednom od gradskih trgova. SRETNA NOVA GODINA. Povratak u hotel. Noćenje.. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

  (01.01.2018. – PONEDJELJAK) PARNDORF – BIH
  Doručak. Check out iz hotela i FAKULTATIVNI odlazak prema tržnom centru Parnodrfu (www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en/). Slobodno vrijeme za shopping cca 2h (dio grupe koji ne ide u shoping boravi u Becu uz slobodno vrijeme). Nastavak vožnje prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima ili ranim jutarnjim narednog dana.

  • Prijevoz turističkim autobusima (klima, video/dvd, audio oprema) na navedenim relacijama
  • Smještaj u hotelu 2/3 ili 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u široj zoni Beča ili okolini
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Beču kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih)izleta.
  • Fakultativne izlete, ulaznice za muzeje:
  • Putničko zdravstveno osiguranje 8KM
  • Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) u zavisnosti od raspoloživosti.

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.