JESEN

             facebook

NEOS – MARMARAS

NEOS - MARMARAS

HOTELI

HIPER FIRST MINUTE -100KM / za prijave do 31.05.

PROGRAM PUTOVANJA

DAN (BIH)  Polazak u jutarnjim satima iz Sarajeva. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

DAN (NEOS MARMARAS) Dolazak u čuveno ljetovalište na Egejskom moru u podnevnim satima. Nakon smještaja i odmora vrijeme je za upoznavanje Neosa, a kako bi bilo bolje to učiniti nego šetnjom kroz nekoliko centralnih gradskih zona. Uz laganu šetnju dolazak do plaže gdje ćete uživati u kristalno čistom plavom moru i odmarati na pješčanoj plaži u HAVANA BEACH BAR-u odakle se viđaju najljepši zalasci sunca. Nakon odmora, vrijeme je za zabavu – COOL BAR sa svojim nevjerovatno ljubaznim i šarmantnim osobljem.

DAN (NEOS MARMARAS) Dan predviđen za maksimalno opuštanje, uz spore latino ritmove na beach baru Havana. Za vlasnike narukvice, hrana i piće sa popustom. Uveče slobodno vrijeme za odmor i šetnju po Marmarasu. Za one željne grčkog noćnog života, na raspolaganju su dva jako zanimljiva bara uz more Ploton i Molos, sa ludim žurkama do svitanja.

(plaža SARTI) Boravak u najpoznatijem letovalištu i najvećem mestu na Sitoniji biće ispunjen brojnim dešavanjima i organizovanim fakultativnim izletima. Sve one željne upoznavanja poluostrva toga dana očekuje fakultativni odlazak do Sartija, najpopularnijeg gradića u okolini, gde ćemo na divnom pesku CIELO BEACH BAR-a uživati u morskom plavetnilu, uz nestvaran pogled na surovi Atos i uživanje u šumu pravih, ozbiljnih talasa. Nakon povratka i odmora očekuje vas još jedno druženje u COOL BARU uz neke mlade opuštene ljude željne zabave.

(NEOS MARMARAS) Chill-out dan u Neosu, leškarenje u Havana beach baru, kokteli, odbojka na pijesku, igre bez granica, idila… Noć za odmor, šetnju po plaži ili ples po mjesečini.

(plaža BAHIA) U predivnom ambijentu, koji asocira na plaže Pacifika, u pomalo nepristupačnom dijelu poluostrva nalazi se predivna plaža sa odličnim beach bar-om – BAHIA. Plaža koja će vas oduševiti. Cjelodnevni fakultativni boravak u neviđeno relaksirajućem ambijentu i predivne, pažljivo birane, lagane note. Povratak u Neos, odmor i uveče žurka u COOL BARU, mjestu dobrog provoda i povoljnih pića za sve vlasnike narukvice.

(TORONEOS – CELODNEVNO KRSTARENJE) Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju i ugodnom krstarenju po plažama i uvalama zaliva Toroneos. Fakultativni izlet KRSTARENJE zalivom Toroneos podrazumjeva cjelodnevnu plovidbu zalivom između poluostrva Sitonije i Kasandre sa zadržavanjem na atraktivnim lokacijama kao što su gradić Pefkohori, plaža Ksenija ili ostrvo Kornjača radi šetnje, kupanja, ronjenja… Uz lagani ručak i provjereno grčko vino, biće to odličan cjelodnevni ugođaj. Slobodno veče za opuštanje i morske plodove.

(NEOS MARMARAS) Jedan od posljednjih dana u Marmarasu, prošetajte ribljom pijacom, posjetite radnju sa knjigama, kupite suvenire, probajte još neku od sjajnih taverni uz more sa vrhunskom grčkom i internacionalnom kuhinjom. Provedite udoban dan u ležaljkama Havana beach bara.

(plaža KALAMICI)  Toliko fantastičnih plaža, a plaža Kalamici jedna je od najljepših: puno beach barova, smaragdna boja mora, ostrvce na svega dvadesetak metara od plaže i ljetnji ritmovi uz blagi

(plaža ARMENISTIS) Na nekih sat vremena vožnje autobusom nalazi se jedna prelijepa plaža kampa ARMENISTIS. Tokom ljeta veliki broj mladih iz svih krajeva svijeta dolazi i uživa u ljepoti prirodnog ambijenta. Pored beach bara ovaj kamp posjeduje i supermarket, fast food, veliko šahovsko polje. Fakulltativni odlazak do plaže, kupanje, dobra zabava uz lounge muziku i odbojka na pijesku…

(NEOS MARMARAS –MAKEDONIJA – BiH) Poslije napuštanja soba, slobodno vrijeme za posljednje kupanje na gradskoj plaži Neos Marmarasa, shopping i pripreme za polazak za BiH. Polazak u poslijepodnevnim satima, noćna vožnja preko Makedonije i Srbije…

(BEOGRAD – NOVI SAD) Dolazak u BiH u poslijepodnevnim satima.

HOTEL USLUGA TERMIN
09.07.-20.07. 18.07.-29.07. 27.07.-07.08.
9 NOĆENJA 9 NOĆENJA 9 NOĆENJA
1/2 1/3 1/2 1/3 1/2 1/3
HOTEL OLYMPS NA 579 559 599 579 599 579
PANSION NEFELI NA 579 559 599 579 599 579
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u izabranom smeštaju u Neos Marmarasu.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 26 KM
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja GRAND TOURS-a od 2014. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.