JESEN

             facebook

BEČ

BEČ

POLAZAK: 28.02.2018.
POVRATAK: 04.03.2018.

CIJENA: 220,00 KM
NADOPLATA ZA 1/1: 50,00 KM

HOTEL:AUSTRIA TREND BOCK 4*

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  28.02.2018. – SRIJEDA BIH-
  Polazak iz BiH u večernjim satima Sarajevo, Zenica, Doboj, Tuzla, Banja Luka. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Mađarsku…

  01.03.2018. – ČETVRTAK BEČ
  …sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku FAKULTATIVNO razgledanje grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. U popodnevnim satima smještaj grupe u hotel. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čuvenu boemsku četvrt Grinzing, gdje možete osjetiti jedinstveni austrijski duh uz tradicionalna jela i muziku. Odlazak u hotel. Noćenje.

  02.03.2018. – PETAK  BEČ
  Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada ili šoping u najpoznatijoj ulici Marijahilfer ili fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX vijeka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Povratak u hotel. Noćenje.. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

  03.03.2018. – SUBOTA PARNDORF – SLOVENIJA – BiH
  Doručak. Check out iz hotela i FAKULTATIVNI odlazak prema tržnom centru Parnodrfu (www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en/). Slobodno vrijeme za shopping cca 4h (dio grupe koji ne ide u shoping boravi u Becu uz slobodno vrijeme). Polazak za Beč u popodnevnim satima. Voćnja preko Graza, Maribora i Zagreba…

  04.03.2018. – NEDJELJA BiH
  Nastavak vožnje prema BiH. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima.

  • Prijevoz turističkim autobusima (klima, video/dvd, audio oprema) na navedenim relacijama
  • Smještaj u hotelu 3 ili 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u široj zoni Beča ili okolini
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Beču kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
  • Fakultativni izleti:
  • Beč Panoramica – 15 EUR
  • Schönbrunn (Imperijal tour) – 25 EUR
  • Parndorf – 15 EUR

   

  • ulaznice za muzeje:
  • Putničko zdravstveno osiguranje 10 KM
  • Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) u zavisnosti od raspoloživosti.

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.