JESEN

             facebook

BEOGRAD – NOVI SAD

BEOGRAD – NOVI SAD

POLAZAK: 01.03.2019.
POVRATAK: 03.03.2019.

CIJENA ARANŽMANA:   149 KM
Popust za djecu do 12 godina 30%

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  01.03.2019.

   

  Polazak u 01:00 h iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja. Putovanje preko Zenice, Doboja I Tuzle. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.  Fakultativno: Obilazak Beograda (Narodna skupština, crkva Svetog Marka, Stari dvor, Andrićev venac, Pionirski park, Novi dvor, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Knez Mihajlova, Kalemegdan i dr.) Check-in u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima Fakultativno: krstarenje Dunavom i Savom (rijekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada,) jedan je od načina da upoznate Beograd – jedan od najstarijih gradova Evrope. Prepustite se prijatnom krstarenju širokim i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu. Povratak u hotel. Noćenje.

  02.03.2019. BEOGRAD – NOVI SAD

   

  Doručak. Fakultativno: jednodnevna posjeta Novom Sadu i obilazak znamenitosti: Narodno Pozorište, Trg Slobode, Tanurdžićeva palata, Rimokatolička crkva, Vladičin Dvor, spomenici, Petrovaradinska tvrđava…Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u Beograd. Mogućnost odlaska na Skadarliju i zabavu uz muziku uživo u nekom od brojnih restorana. Noćenje.

  03.03.2019.

  Doručak. Check-out iz hotela. Obilazak Muzeja historije Jugoslavije gdje se nalazi čuvena Kuća cvijeća (individualna kupovina ulaznica na blagajni muzeja). Nakon toga odlazak u jedan od najvećih shopping-centara na Balkanu TC Ušće gdje uz ugodnu atmosferu možete obaviti shopping po niskim cijenama. Polazak za BiH u poslijepodnevnim satima. Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

  • Prijevoz modernim turističkimautobusom (TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
  • Smještaj u hotelu 3*** u Beogradu na bazi 2 noćenja sa doručkom
  • Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
  • Gratis odlazak do tržnog centra Ušće
  • Putničko-zdravstveno osiguranje 6 KM/putnik (12 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
  • Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)
  • Doplata za jednokrevetnu sobu 30,00 KM po noći

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.