JESEN

             facebook

BEČ

beč

POLAZAK: 24.02.2017 
POVRATAK: 27.02.2017

 

CIJENA: 199 KM

DOPLATA  ZA 1/1:  100 KM

POPUSTI ZA DJECU DO 5 GOD: 50%
POPUSTI ZA DJECU DO 12 GOD: 3O%

Vaše ime *

Vaš Email*

Vaš Kontakt Broj*

Destinacija*

Vaša Poruka

(24.02.2017. – PETAK) BIH
Polazak iz BiH u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…

(25.02.2017. – SUBOTA) BEČ
…sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku u Beč, slijedi odlazak u neki od poznatih  shopping centara. Slobodno vrijeme za shopping do check-in. Odlazak ka hotelu. Check-in u sobe od 14.00h. Slijedi fakultativni izlet razgledanja Beča : Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuartier, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatza i Stephansdoma. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada. Povratak u hotel. Noćenje.

(26.02.2017. – NEDJELJA) BEČ
Doručak. Nakon doručka, polazak do centra i nastavak obilaska grada… Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada ili šoping u najpoznatijoj ulici Marijahilfer ili fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čuvenu boemsku četvrt Grinzing, gdje možete osjetiti jedinstveni austrijski duh uz tradicionalna jela i muziku.. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

(27.02.2017. PONEDJELJAK) BEČ – bih
Doručak. Check-out iz hotela i zajednički polazak prema gradu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u Beču, ili fakultativni odlazak na DONAUTURM (Dunavski toranj 252m), najviše građevine Austrije iz čijeg se rotirajućeg restorana pruža nezaboravan pogled na čitav grad i okolinu. Slijedi polazak prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satima idućeg dana.

  • Prijevoz turističkim autobusima (klima, video/dvd, audio oprema) na navedenim relacijama prema programu
  • Smještaj u hotelu SENATOR 4**** na bazi 2 noćenja sa doručkom u gradskoj zoni Beča  – http://www.rainer-hotels.eu/en/senator
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Beču kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
  • Fakultativne izlete, ulaznice za muzeje:

– Beč panoramica – 15 EUR /osoba

– Schönbrunn – 25 EUR /osoba

– Donauturm – 15 EUR / osoba

  • Putničko-zdravstveno osiguranje: 8KM

Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata)

Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.