JESEN

             facebook

BEČ

BEČ 5 DANA 2 NOĆENJA

 

POLAZAK: 16.02.2017 
POVRATAK: 20.02.2017

 

HOTEL:3***

CIJENA: 199 KM

DOPLATA  ZA 1/1: 30 KM/DAN

 

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  Četvrtak, 16.02.2017.
  Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja u 20h. Polasci iz Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja i Tuzle.. Noćnja vožnja preko Hrvatske, Slovenije do Austrije…

  Petak, 17.02.2017.
  Dolazak u jutarnjim satima u Shopping City Süd (SCS) u Beču. SCS je najveći tržni centar u Beču i drugi u Evropi sa površinom oko 176.000 m2 , 330 prodavnica i 4.500 zaposlenih. Tajna jeftinog shoppinga u Beču je u SCS-u gdje su zastupljeni brojni svjetski poznati brendovi (C&A, H&M, PRIMARK, Hugo Boss, Jack Wolfskin, Lacoste, Müller, Vero Moda, Zara, Pull & Bear, Levi’s, Geox i brojni drugi). U sklopu centra nalazi se i svjetski poznata IKEA, te Media Markt, Saturn, Conrad…. Smještaj grupe u hotel 3*** oko 15h. Slobodno vrijeme za odmor. Poslije odmora zajednički odlazak sa vodičem u centar grada. Povratak u hotel. Noćenje.

  Subota, 18.02.2017.
  Fakultativno razgledanje Beča: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuartier, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Ili slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada. Fakultativno odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najutjecajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX vijeka. Uđite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Povratak u hotel. Noćenje.

  Nedjelja, 19.02.2017
  Doručak. Check-out iz hotela u 9h. Fakultativno shopping centar Parndorf + Bratsilava. Zadržavanje u shopping centru Parndorf cca 2 h. Prilika da kupujete u svjetski poznatim robnim markama. Nastavak putovanja do Bratislave. Razgledanje Bratislave u pratnji našeg vodiča. Palata Gresalkoviča, Parlament, Brdo Slavin, Bratislavski zamak i još mnogo toga… Polazak za BiH u kasnim poslijepodnevnim satima.

  Ponedjeljak, 20.02.2017
  Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima…

  * Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
  * Smještaj u hotelu 3*** u Beču na bazi 2 noćenja sa doručkom
  * Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

  * PZO 2 KM/po danu
  * Fakultativne izlete
  * Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom I ulaznice


  Fakultativni izleti:

  * Obilazak Beča 15€

  * Obilazak Bratislave + Parndorf 15€
  * Schönbrunn  25€

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.