JESEN

             facebook

Beograd

2 DANA – 1 NOĆENJE SA DORUČKOM

Beograd je glavni grad Republike Srbije, metropola Balkana sa preko 1.500,000 stanovnika. Nalazi se na ušću Save u Dunav te je jedan od najstarijih gradova u Evropi.  Od 21. do28.oktobra 2018. godine na Beogradskom sajmu biće održan 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Beogradski sajam knjiga je prilika da se još jednom podsjetimo istinskih vrijednosti i knjizi damo značaj koji zavređuje. Na 63.Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga biće predstavljeni istaknuti pisci i organizovana promocija programa organizatora i izdavača.

27.10.2018. SUBOTA

Polazaku 01:00 iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja. Polasci iz Visokog, Zenice, Doboja i Tuzle. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Po dolasku u Beograd Fakultativno obilazak Beograda i njegovih znamenitosti (Narodna skupština, crkva Svetog Marka, Stari dvor, Andrićev venac, Pionirski park, Novi dvor, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Knez Mihajlova, Kalemegdan i dr.). Check-in u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima fakultativno krstarenje brodicom (Krstarenje Dunavom i Savom, rijekama na čijem ušću leži Beograd i koje uobličavaju duh grada još jedan je od načina da upoznate Beograd). Povratak u hotel ili mogućnost organizovanog odlaska u Skadarliju. Noćenje.

28.10.2018.  NEDJELJA
Doručak. Check-out. Planirana je posjeta Sajmu knjige cca 4h. U poslijepodnevnim satima odlazak u jedan od najvećih shopping-centara na Balkanu – Shopping centar Ušće. Polazak za BiH u večernjim satima.
Cijena aranžmana: 99 KM

Aranžman obuhvata:
* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Smještaj u hotelu 3***u Beogradu na bazi 1 noćenja sa doručkom
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
* Gratis odlazak do Tržnog centra Ušće
Aranžman ne obuhvata:
* PZO: 2 KM/danu
* Fakultativne izlete
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom

* Ulaznica za Sajam knjiga

Fakultativni izleti:
*Obilazak Beograda s pratiocem: 5 €
*Krstarenje Dunavom: 8 €

* PAKET IZLETA: 10€
-Potrebnadokumenacija:
*Lična karta ili pasoš