JESEN

             facebook

PARIZ-AVIO

PARIZ

POLAZAK: 23.11.2018.
POVRATAK: 27.11.2018.

FIRST MINUTE CIJENA DO 15.09.2018. (za uplate avansa od min 30%)

HOTEL Kategorija

hotela

Cijena u

1/3 sobi

Cijena u 1/2 sobi Cijena u

1/1 sobi

IBIS 3* – PORTE D’ORLEANS 3* 999,00KM 1099,00KM 1399,00KM

* NAVEDENE CIJENE SU PO OSOBI

REGULARNA CIJENA OD 16.09.2018. (za uplate avansa od min 30%)

HOTEL Kategorija

hotela

Cijena u

1/3 sobi

Cijena u 1/2 sobi Cijena u

1/1 sobi

IBIS 3* – PORTE D’ORLEANS 3* 1099,00KM 1199,00KM 1499,00KM

*NAVEDENA CIJENA U TABELI PREDSTAVLJA CIJENU ARANŽMANA PO OSOBI, U ODABRANOM TIPU SOBE.

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  (23.11.2018. – Petak) SARAJEVO – PARIZ

   Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu 90 minuta prije leta. Let za Paris na redovnoj liniji AIR SERBIA let JU113G u 15.10h. Po slijetanju u Pariz u 19.45h (let JU314G), transfer u hotel.  Check in u hotel. Mogućnost odmor zajedničkog odlaska grupe METROOM u „Latinsku četvrt“ (jedan od najživopisnijih dijelova Pariza u samom srcu grada, tj. u blizini katedrale Notre Damm i ostrva Site…). Kraće upoznavanje sa boemskom četvrti grada, prilika za večeru u nekom od malih restorana u ovoj živopisnoj četvrti. Individualni povratak u hotel metroom ili taxijem. Noćenje.

  (24.11.2018. – Subota) PARIZ

  Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativni obilazak Pariza sa našim vodičem: Toranj Montparnasse* (fakultativno), Palata Invalida (Les Invalides), Marsova polja (Champ-de-Mars), most Aleksandra III, muzej LOUVRE, Trg Concorde, Jelisejska polja (Avenue des Champs-Elysees), Trijumfalna kapija  (l’Arc de Triomphe), Trocadero, Moulin  Rouge, Montmartre, basilique Sacre-Couer, Place du Tertre, Opera Garnier, Trg Vandome, ostrvo Site (Ile de la Cite), katedrala Notre Damme, Latinska četvrt, Sorbona… Povratak u hotel. Slobodno veče… Noćenje.

  (25.11.2018. – Nedjelja) VERSAJ I LOUVRE + SHOPPING

  Doručak. Poslije doručka fakultativni odlazak u muzej «VERSAJ». Obilazak bivšeg dvorca francuskih kraljeva i jednog od najpoznatijih svjetskih muzeja. Individualno razgledanje dvorca Luja XIV (Louisa XIV) savršenog primjera francuskog baroka. Preporučujemo šetnju njegovim elegantnim parkovima.  U podnevnim satima povratak u Pariz. Slobodno vrijeme za samostalni obilazak grada i posjetu najpoznatijim shopping centrima i ekskluzivnim robnim kućama „Galeries Lafayete“ i „Printemps“ u kojima izlažu evropski i svijetski modni kreatori. Fakultativni odlazak u muzej «LOUVRE»  (najveći svjetski muzej, sa neprocjenjivim kolekcijama i remek djelima drevnih kultura i najpoznatijih umjetnika svih vremena… Mona Lisa, Veronesa, Kanini svatovi, Zlatni salon Napoleona III…). U večernjim satima fakultativni odlazak na izlet PARIZ «BY NIGHT» – Jednosatna romantična vožnja rijekom Senom panoramskim brodićem „BATEAUX PARIZIEN“ nakon koje slijedi posjeta LE TOUR EIFFEL (AJFELOVOM TORNJU) uz fascinantnu panoramu Pariza noću…

  (26.11.2018. – Ponedjeljak) DISNEYLAND

  Doručak. Fakultativni odlazak u «EURO DISNEYLAND PARK» koji je po anketi naših prethodnih grupa u proteklih 15 godina izabran kao NAJATRAKTIVNIJI izlet u našoj ponudi. Veliki broj atrakcija za sve generacije… Posjetite jedinstven zabavni park na području Evrope uz neograničeno korištenje svih atrakcija i prisustvovanje show programima kao i specijalnoj paradi… Ne propustite priliku da jednom u godini zaboravite na svakodnevni život i uživate u fantastičnom i nezaboravnom provodu…

  Mogućnost fakultativnog odlaska u MOULIN ROUGE (Mulen Ruž), jedan od najpoznatijih svjetskih kabarea odakle potiče najpoznatiji francuski ples „Kan-kan“… Povratak u hotel. Noćenje.

  DAN (27.11.2018. – Utorak) PARIZ – SARAJEVO

  Doručak. Transfer na aerodrom u 07:00h. Let za Sarajevo na liniji Air Serbia let JU311G u 10.10h. Planirani dolazak u Sarajevo u 14.40h (let JU112G).     

  • Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Pariz – Sarajevo (via Beograd – avio kompanija Air Serbia)
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • 4 noćenja sa doručkom u hotelu po izboru iz cjenovnika
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
  • Aerodromske takse 195 KM
  • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje
  • Obavezno putničko zdravstveno osiguranje (PZO) 10 KM

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.

  NAPOMENE (OBAVEZNO PROČITATI!!!):

  • Agencija nije odgovorna za eventualna kašnjenja aviona ili eventualne otkaze ili promjene satnice letova od strane avio kompanije a sve u skladu za Opštim uslovima putovanja.
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili putem agencije)
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja GRAND TOURS d.o.o. od 2014. Godine a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.