JESEN

             facebook

BUGARSKA SUNNY BEACH

BUGARSKA SUNNY BEACH

(BIH)
Polazak u jutarnjim satima iz BiH. Vožnja preko Srbije i Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

(SUNČEV BRIJEG)

Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u Sunčev Brijeg, smještaj u studije i apartmane. Biser Crnog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.

Ljetovalište Sunčev Brijeg ne čine samo hoteli. Veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim.

Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno, gdje pod vedrim nebom stvaramo zajedničke uspomene.

Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti.

Ukoliko volite uzbuđenje i adreanlin, provedite dan u najvećem akva parku Bugarske koji se nalazi u Sunčevom Brijegu. Park je prepun atrakcija namjenjen posjetiocima svih uzrasta. Zainteresovanima su na raspolaganju brojne vodene atrakcije, kao i koktel barovi i restorani gdje možete predahnuti i „napuniti baterije“ za još jednu turu zabave. 

S obzirom na to da je Nesebar udaljen od Sunčevog Brijega samo 5 km i da su se granice između ova dva grada još malo pa izgubile, možete svoj dan provesti i na jednoj od dvije plaže koje se nalaze na njegovoj teritoriji.

(BUGARSKA  – BIH)

Poslije napuštanja soba, krećemo nazad ka BiH. Vožnja preko Bugarske i Srbije.

(BIH)

Dolazak u popodnevnim satima u BiH.

HOTEL USLUGA TERMINI
09.07 – 20.07.
(9 NOĆENJA)
18.07 – 29.07.
(9 NOĆENJA)
27.07 – 07.08.
(9 NOĆENJA)
1/2 1/3 1/4 1/5 1/2 1/3 1/4 1/5 1/2 1/3 1/4 1/5
SAINT ELENA APARTCOMPLEX NA 509 KM 509 KM 509 KM 509 KM 459 KM 419 KM 419 KM 399 KM 459 KM 419 KM 419 KM 399 KM
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u izabranom smještaju u Sunčevom Brijegu.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu.
  • Obaveznu gradsku taksu od 1 € po danu po osobi.
  • 20 € po osobi obavezan depozit za korišćenje studija, apartmana, vraća se nakon završetka boravka, u slučaju da nema nastalih oštećenja tokom samog boravka.
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije)
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja  agencije Grand Tours d.o.o. iz 2014. Godine, a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
  • Kalkulacija je pravljena na minimum 30 prijavljenih putnika. Putovanje se realizuje u slučaju da je prijavljeno minimum 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, polazak se planira iz Beograda uz individualni transfer. U slučaju polaska iz Beograda, cijena aranžmana se umanjuje za 70,00KM po osobi, zbog troškova transfera. Potvrda putovanja i uplata posljenjih 70,00KM aranžmana je 10 dana prije polaska.