JESEN

             facebook

Izlet u Split

IZLET U SPLIT

POLAZAK: 04.06.2022.

CIJENA ARANŽMANA: 45 KM

Popust za djecu do 11 godina – 30 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  Polazak iz Sarajeva u 04:00 iz Sarajeva. Nastavak vožnje i prikupljanje putnika u Visokom, Kaknju, Zenici, Vitezu, Bugojnu…Ugodna vožnja sa kraćim zadržavanjima po potrebi grupe. Planirani dolazak u SPLIT u prijepodnevnim satima. Razgledanje i istraživanje grada sa pratiocem grupe: Dioklecijanova palata, Dioklecijanovi podrumi, Jupiterov hram, Narodni trg u Splitu, Peristil, Sfinga na Peristilu, Prokurative, Srebrna vrata u Splitu, Zlatna vrata, Voćni trg, Splitska katedrala, splitska riva. Nakon razgledanja jezgre grada Splita, slobodno vrijeme za uživanje na splitskoj rivi ili obližnjem Marjanu koji predstavlja zelenu oazu tik do samog središta Splita. Polazak za BIH planiran je u 17:00, a dolazak na krajnje odredište u kasnim večernjim satima.

  * prijevoz autobusom visoke turističke klase (klima, WC, TV-DVD, Caffe-bar,mic…),
  * pratilac grupe tokom putovanja,
  * pripremu i organizaciju putovanja

  * putničko zdravstveno osiguranje 2 KM (4 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
  * ulaznice za muzeje
  * doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)

  Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „GRAND TOURS“ d.o.o. Zenica iz 2014. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

  Kalkulacija rađena na bazi 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija zadržava pravo korekcije cijena i/ili otkaza putovanj  najkasnije 3 dana prije polaska.

  * biometrijski pasoš