JESEN

             facebook

O NAMA


Putnička agencija “Grand Tours” je osnovana 2014 godine u Zenici. Agencija raspolaže sa 4 autobusa visoke turističke klase. Organiziramo sve vrste putovanja po BiH i inostranstvu, od učeničkih, studentskih putovanja (ekskurzija) i vjerskog turizma, pa do dalekih putovanja i team buildinga. Sjediste agencije je u Zenici (ul.Nikole Tesle br.4), a filijale agencije se nalaze u Sarajevu i Tuzli.

Agencija se moze pohvaliti za odlicnom realizacijom i organizacijom svih oblika turizma, što pakazuje ogroman broj zadovoljnih putnika.Na nasoj stranici mozete odabrati bogate ponude ili zatražiti da prema vašim željama naprave putovanje samo za vas. Kvaliteta usluge je zagarantovana

KREATIVNI

Kreiramo nezaboravne programe te pružamo vrhunsku uslugu u BiH i šire.Stručnost i dugogodišnje iskustvo naših kadrova u kombinaciji sa odličnim kontaktima u branši omogućuju nam pružanje kompletne usluge, od kreiranja i pripremanja projekta do same realizacije. Specijalizirani smo za grupna putovanja, kongresnu i incentive organziaciju, poslovne radionice, prezentacije i promocije...

PROFESIONALNI

S obzirom na naše odlično poznavanje destinacije i na naše uspješne odnose s dobavljačima, te budući da nudimo nepristrane savjete i smjernice, naš bi tim trebao biti konakt broj jedan za organizatore raznovrsnih dogadjanja u BiH.

UVIJEK PRVI

Poslovni sastanci, incentive putovanja, konferencije i razni event-i danas su iznimno važan dio poslovne komunikacije te svakoj strani omogućuju prevladavanje svakodnevnih ograničenja u svrhu stvaranja dugogodišnjih, uspješnih odnosa.

ZENICA

Nikola Tesla 4

TEL: 032 405 444 EMAIL:agencijazeica@grandtours.ba

SARAJEVO

Vladislava Skarića 10

TEL: 033 440 111 EMAIL:sarajevo@grandtours.ba

TUZLA

STUPINE C-1

TEL: 035 255 222 EMAIL:tuzla@grandtours.ba

DEVELOPMENT I MARKETING

WEB DEVELOPMENT TEAM & MARKETING

TEL: 062 301 976 EMAIL:devoffice@grandtours.ba

NAŠI PARTNERI

????Želite postati naš partner ?????