JESEN

             facebook

MALTA 1.MAJ

MALTA

 

POLAZAK: 29.04.2017
POVRATAK: 03.05.2017 

 

HOTEL: be.Hotel Malta 4****

CIJENA: 899,00 KM

CIJENA ZA 1/1: 1179,00 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  / SUBOTA / 29.04.2017 –  SARAJEVO – DUBROVNIK – LA VALETA  Sastanak putnika na parkingu ispred zemaljskog muzeja u Sarajevu. Polazak ka aerodromu Ćilipi. Polijetanje aviona za Maltu. Po dolasku na aerodrom u La Valeti odlazak do hotela. Smještaj u hotel u turističkom naselju St. Julian’s. Slobodno vrijeme predviđeno za odmor i šetnju. U neposrednoj blizini hotela nalaze se odlični kafići, noćni klubovi i izvanredni restorani. Ovaj dio Malte karakteriše vrlo živa mediteranska atmosfera i nadaleko čuveni sjajan noćni provod. Noćenje.

  / NEDJELJA /  30.04.2017.  – VALLETTA
  Doručak. Slijedi obilazak glavnog grada, koji su osnovali Malteški vitezovi Svetog Jovana, a koji će Vas ostaviti bez daha. Obilazak započinjemo odlaskom do nekadašnjeg odbrambenog bedema La Valete, a danas parka Baraka, odakle se pruža najljepši pogled na najveću prirodnu luku Malte i tri historijska poluostrva. Nakon foto pauze i priče o velikoj opsadi Malte 1565. Godine, Prolazimo pored Auberge de Castille, preliljepe barokne palate, nekada sJedište vitezova Kastilje, a danas sjedište premijera Malte. Šetamo između romantičnih palata i stižemo do trga Kraljevskog pozorišta i centralnog šetališta ulice Republike. Centralnom šetališnom ulicom prolazimo kraj niza historijskih spomenika, pored Ko-katedrale posvećene Svetom Jovanu, u kojoj se nekada nalazila ikona Filermosa, a koja i dalje ima svoj oltar (preporučujemo ulazak u unutrašnjost Ko-katedrale, po mnogima jedan od najljepših enterijera na svijetu), a za kraj šetnje prolazimo pored biblioteke, gdje se nalazi čuveni Caffe Cordina, sve do Trga Svetog Đorđa gdje se danas nalazi palata Predsjednika Malte i muzej oružja. Slobodno vrijeme za ispijanje kafe, šetnju po prelijepom gradu iz XVI vijeka, ulazak u neki od mnogobrojnih muzeja ili crkvi. Nastavak obilaska Malte odlaskom do Slijeme. Slobodno vrijeme za uživanje u ovom prelijepom gardu, sa predivnim šetališnim zonama ili fakultativni odlazak na dvočasovno krstarenje po čuvenoj luci Malte, koja je jedna od najvećih i najljepših na Mediteranu… Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

  / PONEDJELJAK /  01.05.2017.  – GOZO
  Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak do egzotičnog zelenog ostrva – Gozo, omiljenog izletišta maltežana. Krstarenje i posjeta ostrvu, koje je po Homerovoj Odiseji bilo dom nimfe Kalipso, sa očuvanim prirodnim i historijskim znamenitostima. U okviru izleta predvidjena je i posjeta glavnom gradu ostrva – Victoria, sa prelijepom katedralom i zidinama Citadele, sa koje se pruža nevjerovatan pogled na čitavo ostrvo… odlazak do romantičnog zaliva gde je predviđeno slobodno vrijeme za ručak. Za kraj ostavljamo odlazak do geološkog čudesnog predjela, gde su se snimali mnogi filmovi, koje će vas ostaviti bez daha. Povratak u hotel u poslijepodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

  / UTORAK / 02.05.2017.VITORIOSA – MOSTA – MDINA – MARSAXLOK Doručak. Slobodan dan ili cjelodnevni fakultativni obilazak ostrva. Obilazak započinjemo posjetom Vitoriosi, jednom od tri historijska grada gdje su malteški vitezovi imali svoje lođe i crkve, prije izgradnje La Valete polovinom XVI vijeka. Šetnja pravim lavirintom uskih ulica, koje nas vraćaju u slavnu historiju grada. Izlet nastavljamo vožnjom do Moste, gde posjećujemo Crkvu sa trećom najvećom kupolom na svijetu, u koju je tokom bombardovanja ostrva u II svjetskom ratu, moćnu kupolu probila bomba  njemačkog bombardera i divnim čudom nije eksplodirala. Kraća vožnja do srednjovjekovnog grada Mdina – „Gradu tištine“ u kojoj živi još svega 300 aristokratskih porodica, potomaka malteških vitezova. Za kraj obilaska predviđen je odlazak do slikovitog ribarskog mjesta Marsaxlok, slobodno vrijeme. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

  / SRIJEDA / 03.05.2017  – VALLETTA – DUBROVNIK – SARAJEVO
  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, obilaske i šoping po želji grupe. Poslijepodnevni odlazak na aerodrom. Večernji let za Dubrovnik. Transfer do Sarajeva. Kraj programa

  ·            4 noćenja sa doručkom u be.Hotel Malta 4**** u 1/2 i 1/3 sobama

  • Charter let na relaciji DUBROVNIK – MALTA – DUBROVNIK
  • Prtljag do 15 kg + ručni prtljag do 8 kg
  • Transfer na relaciji AERODROM – HOTEL – AERODROM
  • Autobuski transfer na relaciji SARAJEVO – DUBROVNIK – SARAJEVO
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče

  NAPOMENE:

  • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
  • Buena Vista d.o.o. nije u mogućnosti da određuje satnicu po kojoj će čarter letovi biti realizovani.
  • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost sarajevskog i odredišnog aerodroma) koji u proljetnoj sezoni mogu biti otežani.
  • Buena Vista d.o.o. ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.
  • Za ovaj program važe OPSTI USLOVI PUTOVANJA agencije GRAND TOURS d.o.o4

  OPIS HOTELA

   

  Be.Hotel Malta 4* je hotel sa odličnom lokacijom. Nalazi se u tržnom centru na najboljoj lokaciji u turističkom naselju St. Julian’s, na 100 metara od plaže. Okružen je kafeima, restoranima, buticima, i najboljim mjestima za noćni provod. Sobe su velike, vrlo čiste i uredne. Hotel ima otvoreni bazen na krovu. Doručak se služi po pricipu švedskog stola. www.behotelmalta.com

  • Fakultativne izlete
  • Doplata za jednokrevetnu sobu: 280 KM
  • Aerodromske takse: 150 KM
  • Putničko-zdravstveno osiguranje: 10 KM