JESEN

             facebook

BEČ

BEČ

POLAZAK: 27.04.2018.
POVRATAK: 30.04.2018.

FIRST MINUTE CIJENA DO 31.03.2018. (za uplate avansa od min 30%)

HOTEL Cijena 1/3 soba Cijena ½ soba Cijena 1/1 soba
Stadthotel Hoffinger 3* ili sl. 249,00 KM 249,00 KM 349,00 KM

 

REGULARNA CIJENA OD 02.04.2018. (za uplate avansa od min 30%)

HOTEL Cijena 1/3 soba Cijena ½ soba Cijena 1/1 soba
Stadthotel Hoffinger 3* ili sl. 299,00 KM 299,00 KM 399,00 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  (27.04.2018. – PETAK) BIH
  Polazak iz BiH u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…

  (28.04.2018. – SUBOTA) BEČ

  …sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku u Beč, slijedi odlazak u neki od poznatih shopping shopping centara. Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Odlazak ka hotelu. Check in u sobe od 14.00h..Slijedi fakultativni izlet razgledanja Beča : Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada. Odlazak u hotel. Noćenje.

  (29.04.2018. – NEDJELJA) BEČ

  Doručak. Nakon doručka, polazak do centra i nastavak obilaska grada… Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada ili fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čuvenu boemsku četvrt Grinzing, gdje možete osjetiti jedinstveni austrijski duh uz tradicionalna jela i muziku. Povratak u hotel. Noćenje.. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje

  (30.04.2018. – PONEDJELJAK) BEČ – bih

  Doručak. Check out iz hotela i zajednički polazak prema gradu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u Beču, ili fakultativni odlazak na DONAU TURM (Dunavski toranj 252m), najviše građevine Austrije iz čijeg se rotirajućeg restorana pruža nezaboravan pogled na čitav grad i okolinu. Slijedi Polazak prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satima idućeg dana.

  • Prevoz turističkim autobusima (klima, video/dvd, audio oprema) na navedenim relacijama prema programu
  • Smještaj u hotelu Stadthotel Hoffinger 3* ili sličan – na bazi 2 noćenja sa doručkom
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Beču kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
  • Fakultativne izlete, ulaznice za muzeje:
  • Beč panoramica – 15 EUR /osoba
  • Schönbrunn – 25 EUR /osoba
  • Donauturm – 15 EUR / osoba
  • Putničko zdravstveno osiguranje 8KM
  • Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata)

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.