JESEN

             facebook

MILANO

MILANO

POLAZAK: 27.04.2018.
POVRATAK: 02.05.2018.

HOTEL Cijena 1/3 soba Cijena ½ soba Cijena 1/1 soba
325,00 KM 325,00 KM 495,00 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  ( 27.04.2018. – PETAK) SARAJEVO- MILANO

  Sastanak grupe u zakazano vrijeme ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja autobusom kroz BiH, Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

  ( 28.04.2018. – SUBOTA) MILANO

  Po dolasku, fakultativno razgledanje Milana – grad koji se smatra modnom prijestolnicom i centrom glamura i fudbala: milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primjera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individulane aktivnosti . Noćenje.

   (29.04.2018. – NEDELJA) MILANO – OUTLET SERRAVALLE – MILANO

  Doručak. Slobodno vrijeme u Milanu ili fakultativno odlazak u jedan od poznatijih outlet centara SERRAVALLE sa velikim izborom radnji poznatih brendova. Slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Milano. Noćenje.

  (30.04.2018. – PONEDELJAK)  MILANO – LUGANO – LOKARNO – MILANO

  Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog izleta za Švicarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. Nastavak putovanja za Lokarno. Po dolasku u grad na obali jezera Mađore, šetnja trgom Grande, obilazak crkve San Francesco, palate Conferenca (gdje je potpisan čuveni Lokarno pakt 1925.) Slobodno vrijeme, preporuka šetnja promenadom Lungolago. Povratak u Milano u večernjim satima. NOĆENJE

  (Utorak) 01.05.2018. MILANO – BiH

  Nastavak vožnje preko Hrvatske i BiH. Očekivani dolazak u BiH prijepodnevnim satima.

  (01.05.2018. – UTORAK)  MILANO – JEZERO KOMO – SARAJEVO

  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mjesta u Italiji …Po dolasku na jezero slobodno vrijeme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelijepom italijanskom jezeru. U poslijepodnevnim satima povratak u Milano i nastavak puta za Sarajevo. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema BiH.

  (Utorak) 01.05.2018. MILANO – BiH

  Nastavak vožnje preko Hrvatske i BiH. Očekivani dolazak u BiH prijepodnevnim satima.

  (02.05.2018. – SRIJEDA) SARAJEVO

  Očekivani dolazak u Sarajevo na mjesto polaska je u jutarnjim satima.

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…)
  • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u široj gradskoj zoni MILANA u dvokrevetnim sobama (1/2)! Trokrevetne sobe (1/3) na upit!
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Italiji kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
  • Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
  • Putničko zdravstveno osigruranje (PZO) 12KM
  • Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 3 do 5 EUR-a po osobi po danu)
  • Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti.

  FAKULTATIVNI IZLETI:

  • RAZGLED MILANA 15 EUR
  • SERAVALLE 30 EUR
  • LUGANO I LOKARNO 30 EUR
  • JEZERO COMO 20 EUR

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.