JESEN

             facebook

BRATISLAVA – PARNDORF – BEČ

BRATISLAVA – PARNDORF – BEČ

POLAZAK:  01.02.2019.
POVRATAK: 04.02.2019.

CIJENA: 175,00 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  01.02.2019. / Petak
  Polazak u 20:00 iz Sarajeva. Vožnja preko Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja uz usputno prikupljanje putnika. Pauze po potrebi grupe.

  02.02.2019. / Subota
  Dolazak u jutarnjim satima u Bratislavu. Gratis kraći obilaska grada (Katedrala Sv. Martina, Mihaelova kapija, Starogradski trg sa Rolandovom fontanom, Palata Grasalković….). Odlazak u shopping centar “Parndorf” u blizini Beča. Parndorf outlet, trgovinski centar na preko 37000 m2, 150 radnji sa preko 600 brendiranih artikala, dečije, muške i ženske konfekcije, sportske obuće, torbi, igračaka i još mnogo toga, sa popustom i do 75%. Parndorf je mnogo više od običnog shopping cenra. To je mjesto gdje se možete opustiti, šetati i uz prijatnu atmosferu pronaći ponešto za svakog člana vaše porodice. Slobodno vrijeme za razgledanje i shopping (cca 4 sata) U poslijepodnevnim satima odlazak u Beč i smještaj grupe u hotel. Odmor. Noćenje.

  03.02.2019. / Nedjelja
  Doručak. Check out iz hotela do 9h. Fakultativno odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Uživajte u posjeti 22 sobe gdje su luksuz i raskoš jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Fakultativno panoramski i pješački obilazak Beča: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. ili slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada. Polazak kući u predvečernjim satima.

  04.02.2019. / Ponedjeljak
  Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima.

  * Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
  * Smještaj u hotelu u Beču na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3*
  * Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
  * Obilazak Bratislave

  * PZO 6 KM (12KM za osobe u dobi 60-75 godina)
  * Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
  * Ulaznice
  * Doplata za 1/1 50 KM
  * Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom,
  sjedišta iza 2. vrata)
  – Fakultativni izleti:
  * Obilazak Beča s pratiocem 10 €
  * Schönbrunn

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.