JESEN

             facebook

BRATISLAVA – PARNDORF – BEČ

BRATISLAVA – PARNDORF – BEČ

POLAZAK:  01.02.2019.
POVRATAK: 04.02.2019.

CIJENA: 175,00 KM

Vaše ime *

Vaš Email*

Vaš Kontakt Broj*

Destinacija*

Vaša Poruka

01.02.2019. / Petak
Polazak u 20:00 iz Sarajeva. Vožnja preko Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja uz usputno prikupljanje putnika. Pauze po potrebi grupe.

02.02.2019. / Subota
Dolazak u jutarnjim satima u Bratislavu. Gratis kraći obilaska grada (Katedrala Sv. Martina, Mihaelova kapija, Starogradski trg sa Rolandovom fontanom, Palata Grasalković….). Odlazak u shopping centar “Parndorf” u blizini Beča. Parndorf outlet, trgovinski centar na preko 37000 m2, 150 radnji sa preko 600 brendiranih artikala, dečije, muške i ženske konfekcije, sportske obuće, torbi, igračaka i još mnogo toga, sa popustom i do 75%. Parndorf je mnogo više od običnog shopping cenra. To je mjesto gdje se možete opustiti, šetati i uz prijatnu atmosferu pronaći ponešto za svakog člana vaše porodice. Slobodno vrijeme za razgledanje i shopping (cca 4 sata) U poslijepodnevnim satima odlazak u Beč i smještaj grupe u hotel. Odmor. Noćenje.

03.02.2019. / Nedjelja
Doručak. Check out iz hotela do 9h. Fakultativno odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Uživajte u posjeti 22 sobe gdje su luksuz i raskoš jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Fakultativno panoramski i pješački obilazak Beča: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. ili slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada. Polazak kući u predvečernjim satima.

04.02.2019. / Ponedjeljak
Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima.

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Smještaj u hotelu u Beču na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3*
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
* Obilazak Bratislave

* PZO 6 KM (12KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznice
* Doplata za 1/1 50 KM
* Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom,
sjedišta iza 2. vrata)
– Fakultativni izleti:
* Obilazak Beča s pratiocem 10 €
* Schönbrunn

Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.