JESEN

             facebook


GRAND TOURS

#Istražite#svijet#sa#nama

O NAMA

Putnička agencija “Grand Tours” je osnovana 2014 godine u Zenici. Agencija raspolaže sa 4 autobusa visoke turističke klase. Organiziramo sve vrste putovanja po BiH i inostranstvu, od učeničkih, studentskih putovanja (ekskurzija) i vjerskog turizma, pa do dalekih putovanja i team buildinga. Sjediste agencije je u Zenici (ul.Nikole Tesle br.4 i Londža 88), a filijale agencije se nalaze u Sarajevu i Tuzli.
Agencija se moze pohvaliti za odlicnom realizacijom i organizacijom svih oblika turizma, što pakazuje ogroman broj zadovoljnih putnika.Na nasoj stranici mozete odabrati bogate ponude ili zatražiti da prema vašim željama naprave putovanje samo za vas. Kvaliteta usluge je zagarantovana.

PRIJE SVEGA KREATIVNOST
Kreiramo nezaboravne programe te pružamo vrhunsku uslugu u BiH i šire.Stručnost i dugogodišnje iskustvo naših kadrova u kombinaciji sa odličnim kontaktima u branši omogućuju nam pružanje kompletne usluge, od kreiranja i pripremanja projekta do same realizacije. Specijalizirani smo za grupna putovanja, kongresnu i incentive organziaciju, poslovne radionice, prezentacije i promocije...

UVIJEK PRVI
Poslovni sastanci, incentive putovanja, konferencije i razni event-i danas su iznimno važan dio poslovne komunikacije te svakoj strani omogućuju prevladavanje svakodnevnih ograničenja u svrhu stvaranja dugogodišnjih, uspješnih odnosa.

KONTAKT

  Vaše Ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš Email (ponoviti)

  Vaš Broj Telefona

  Naslov

  Vaša Poruka