JESEN

             facebook

149KM

BRATISLAVA–BEČ

FIRST MINUTE:129,00 KM DO 21.09.2016.
REDOVNA CIJENA: 149,00 KM
DOPLATE ZA 1/1: 40,00 KM

 REZERVIŠI ONLINE   

PROGRAM PUTOVANJAPOLAZAK: 21.10.2016
POVRATAK: 24.10.2016
DANA: 4
NOĆENJA: 1
HOTEL: BRATISLAVA ★★★
Bratislava, šarmantni stari grad na Dunavu, sa mnoštvom tradicionalnih barova, sofisticiranih restorana, odličnom muzikom, od džeza do opere, dobio je današnje ime tek prije 90 godina, ali ima dugu i ponosnu historiju iz doba prije Rimljana. Bila je dom Keltima, Rimljanima, Germanima, Mađarima, Jevrejima i Slovacima, tako da Bratislava odiše raznovrsnom kulturom, arhitekturom i kuhinjom. 


1.DAN

Polazak iz Sarajeva, Zenice, Doboja i Tuzle u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Mađarsku, …


2.DAN

Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Shopping centar… kratki predah za caffe. Smještaj grupe u hotel 13.30 h. Pauza za odmor. Fakultativno: obilazak grada: Tvrđava, Katedrala Sv. Martina, Mihaelova kapija, Starogradski trg sa Rolandovom fontanom, Palata Grasalkovic… Povratak u hotel. Noćenje…3.DAN

Doručak. Check out u 10.00 h. Fakultativno: Beč, u nekadašnju prestonicu dinastije Habsburg. Po dolasku, razgledanje grada:Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava tradicionalni novogodišnji koncert Bečke filharmonije, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nastavak vožnje prema Outlet Centru Parndorf – pauza za shopping Parnodrfu (www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en/). Odlazak prema Bratislavi. (Napomena: Polazak iz Bratislave u 19.00 h za putnike koji nisu išli na jednodnevni izlet u Beč).4.DAN

Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima..


DODATNE INFORMACIJE
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje:
Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 2 KM/dan/osoba Doplata za jednokrevetnu sobu 40 KM
ARANŽMAN OBUHVATA
Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…)
– 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*** u Bratislavi
– Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Bratislavi i Beču kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
NAPOMENA
Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne. Sve sobe su dvokrevetne (na zahtjev trokrevetne) Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja GRAND TOURS iz 2014.godine a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

FAKULTATIVNI IZLETI
Obilazak Bratislave – 10 €/osoba
Obilazak Beča i Parndorf – 20 €/osoba

POGLEDAJ SLJEDEĆI PROGRAM ►