JESEN

             facebook

PULA

PULA

POLAZAK:  30.04.2019.
POVRATAK: 03.05.2019.

CIJENA: 199,00 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  (Utorak ), 30.04.2019. SARAJEVO – ZAGREB
  Polazak iz Sarajeva, Zenice, Doboja, noćna vožnja prema Zagrebu – Karlovcu.

  (Srijeda ),  01.05.2019. RIJEKA RABAC
  Jutarnji dolazak u Rijeku, kratka posjeta Rijeci i slobodno vrijeme za kafu na Riječkom korzu.Nastavak vožnje prema Rapcu , dolazak u Rabac , smještaj u hotel Miramar Saunny hotel  3*. Nakon kraćeg odmora.Fakultativni izlet u Pulu .Krenite u obilazak grada Pule i njegovih brojnih znamenitosti uz stručno vođenje i doznajte više o nekima od najpoznatijih spomenika i ostataka iz bogate povijesti najvećeg istarskog grada. Osim čuvene pulske Arene i raznih rimskih građevina koje svjedoče iznimnoj važnosti koju je grad imao u antičko doba, Pula je poznata i po brojnim muzejima i raznovrsnoj kulturnoj ponudi, a naš turistički vodič pobrinut će se da vam ispriča sve što trebate znati da bi doživjeli Pulu na najbolji način.Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Večera .Noćenje .

  (Četvrtak ), 02.05.2019. PULA – TRST
  Doručak. Fakultativno: Vožnja do Talijanskog grada Trsta, jedne od najznačajnijih luka Jadranskog mora. Posjeta centru grada sa vodičem i znamenitosti kao što su: Ponte Rosso, Trg Ujedinjene Italije, Palazzo Governo, Fontana 4 kontinenta, Trg Slobode, itd.  Slobodno vrijeme u centru grada za ručak i ostale individualne aktivnosti. Povratak u Rabac u predvečernjim satima. Večera.Slobodno vrijeme.Noćenje.

  (Petak ), 03.05.2019.PULA – OPATIJA – BiH
  Doručak. Check out iz hotela i polazak prema Opatiji i BiH. Posjeta Opatiji: Prekrasna crkva u središtu Opatije, crkva sv. Jakova, jedna je od najznačajnijih građevina u Opatiji. Priča o Opatiji sudbinski je vezana uz tu crkvu i njen samostan, jer je prema tom samostanu grad dobio ime. Nakon samo četiri stoljeća od gradnje crkve, Opatija će se od malog ribarskog mjesta, krenuti razvijati u prestižno elitno odmaralište. U popodnevnim satima nastavak vožnje prema BiH. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim satima istog, ili ranim jutarnjim narednog dana.

  • Smještaj na bazi 2 polupansiona u Rapcu  Miramar Sunny hotelu   3*.  
  • Prijevoz modernim turističkim autobusom visoke klase;
  • Usluge pratioca putovanja i kompletna organizacija istog;
  • Kraći obilasci , Rijeke i Opatije sa pratiocem grupe.
  • Putničko zdravstveno osiguranje -8,00 KM po putniku.
  • Fakultativna posjeta Trstu – 20,00 €
  • Fakultativni izlet u Pulu – 10,00 €

  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.