JESEN

             facebook

BUDIMPEŠTA

BUDIMPEŠTA – kraljica DUNAVA

Polazak: 28.1.2021.
Povratak: 30.1.2021.

CIJENA ARANŽMANA: 109 KM – FIRST MINUTE
REDOVNA CIJENA: 119 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  Petak
  Sastanak grupe u 23:00 ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Polasci iz Sarajeva, Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja i Tuzle. Vožnja kroz BiH, Hrvatsku i Mađarsku… sa pauzama po potrebi grupe… Noćna vožnja.

  Subota
  Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Kratka pauza za shopping u Shopping centru Arena Plaza… Smještaj grupe u hotel oko 13.30 h. Slobodno vrijeme za odmor…. Fakultativno: Krstarenje Dunavom… Povratak u hotel. Noćenje.

  Nedjelja

  Doručak. Check-out  u 09:00 h. Fakultativno: Panoramica Budapest u pratnji  vodiča. (Citadela-brdo Gellert, Trg Heroja, Vaci Ulica, slastičarna Gerbaud i Ribarska kula)… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti…  mogućnost obilaska Vaci ulice… Polazak za BiH u poslijepodnevnim satima.

  – prijevoz turističkim autobusom ( AC, WC, DVD/audio sistem)
  – smještaj u Budimpešti u hotelu 4*** na bazi jednog noćenja sa doručkom (buffet)
  – usluge pratioca  tokom cijelog putovana i organizacija putovanja

  – Putničko zdravstveno osiguranje – 8,00 KM/osoba.

   

  FAKULTATIVNI IZLETI:
  –  Panoramica Budapest  –  15€
  –  Krstarenje Dunavom – 15 €

  Za ovo putovanje potrebna je potvrda da ste vakcinisani (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sinopharm ili Johnson & Johnson) ili brzi antigenski test (cca 20 KM)

  Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „GRAND TOURS“ d.o.o. Zenica iz 2014. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

  Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija zadržava pravo korekcije cijena i/ili otkaza najkasnije 10 dana prije polaska.