JESEN

             facebook

BEOGRAD – NOVI SAD

BEOGRAD – NOVI SAD

POLAZAK: 31.12.2021.
POVRATAK: 02.01.2022.

First minute cijena aranžmana  165 KM

Regularna  cijena aranžmana: 185 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  31.12.2021. / PETAK /
  Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja u 01:00. Vožnja preko Visokog, Kaknja, Zenice, Maglaja uz usputno prikupljanje putnika. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Fakultativno: obilazak Beograda i njegovih znamenitosti (Narodna skupština, Crkva sv. Marka, Stari dvor, Novi dvor, Pionirski park, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Skadarlija, Knez Mihajlova, Kalemegdan…) Smještaj grupe u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme i odmor. Odlazak na doček nove godine na nekom od trgova u Beogradu gdje je zagarantovana dobra zabava uz poznate DJ-eve, rock, pop ili folk izvođače (ukoliko epidemiološke mjere budu dozvoljavale).  Povratak u hotel. Noćenje.

  01.01.2020./ SUBOTA /
  Doručak.  Slobodno vrijeme ili Fakultativno: posjeta Novom Sadu I obilazak znamenitosti: Narodno pozorište, Trg Slobode, Tanurdžićeva palata, Rimokatolička crkva, Vladičin Dvor, spomenici, Petrovaradinska tvrđava. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u Beograd. U večernjim  satima fakultativno: romantično krstarenje Dunavom i Savom, rijekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada – to je još jedan je od načina da upoznate Beograd. Prepustite se prijatnom krstarenju širokim i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu. Povratak u hotel. Noćenje.

  02.01.2020./ NEDJELJA /
  Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Beogradu. Odlazak u shopping centar Ušće. Odlazak u  Ikeu Beograd. (Ukoliko budu radili, prema trenutim informacijama IKEA će biti otvorena 02.01.) Polazak za BiH u poslijepodnevnim satima.

  * Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
  * Smještaj u hotelu 3* u Beogradu na bazi 2 noćenja sa doručkom
  * Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

  * Posjeta IKEI I shopping centar Ušće

  Aranžman ne obuhvata:
  * PZO 6 KM ( 12KM za osobe u dobi 60-75 godina)
  * Fakultativne izlete: Obilazak Beograda 10€, Krstarenje 10€ ( paket izleta – 15 € ).
  Novi Sad 15€

  * Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom, ulaznice…
  * Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjediša iza ili ispred 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti
  * Doplata za dodatno sjedište 100 KM
  Potrebna dokumenacija:
  * Lična karta ili pasoš
  Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „GRAND TOURS“ d.o.o. Zenica iz 2014. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.