JESEN

             facebook

BEČ DECEMBAR

BEČ DECEMBAR

26.11. – 28.11.2021
17.12. – 19.12.2021

CIJENA ARANŽMANA: 149 KM

  Vaše ime *

  Vaš Email*

  Vaš Kontakt Broj*

  Destinacija*

  Vaša Poruka

  Petak
  Polazak u 20:00 iz Sarajeva. Vožnja preko Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja uz usputno prikupljanje putnika

  Subota
  Dolazak u jutarnjim satima u Shopping City Süd (SCS) u Beču. SCS je najveći tržni centar u Beču i drugi u Evropi sa površinom oko 176.000 m2 , 330 prodavnica i 4.500 zaposlenih. Tajna jeftinog shoppinga u Beču je u SCS-u gdje su zastupljeni brojni svjetski poznati brendovi (C&A, H&M, PRIMARK, Hugo Boss, Jack Wolfskin, Lacoste, Müller, Vero Moda, Zara, Pull & Bear, Levi’s, Geox i brojni drugi). U sklopu centra nalazi se i svjetski poznata IKEA, te Media Markt, Saturn, Conrad… Slobodno vrijeme za razgledanje i shopping. U poslijepodnevnim satima smještaj grupe u hotel u Beču. Slobodno vrijeme. Noćenje.

  Nedjelja

  Doručak. Check out iz hotela do 9h. Fakultativno razgledanje Beča: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Ili slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada. Fakultativno odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka. Uđite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Polazak kući u kasnim poslijepodnevnim satima.

  * Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
  * Smještaj u hotelu sa 3* u Beču na bazi 1 noćenja sa doručkom
  * Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

  – Putničko zdravstveno osiguranje – 6,00 KM/osoba.

   

  FAKULTATIVNI IZLETI:
    –  Panoramica BEC  –  10€

    –  Schonbrunn – 25 €

  Potrebna dokumentacija

  • biometrijski pasoš (da vrijedi 90 dana od dana polaska na putovanje), prijavni list…

  Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „GRAND TOURS“ d.o.o.  Zenica iz 2014. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

  Za ovo putovanje potrebna je potvrda da ste vakcinisani (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sinopharm ili Johnson & Johnson) ili brzi antigenski test (cca 20 KM)